Dagen shopping

Idag var jag på banken och öppnade ett sparkonto, som automatiskt kommer dra av 500-1000 kr i månaden. Har även låst sparkontot så det inte ska gå och öppnas på ett tag! Gick även runt lite och hittade lite saker jag kunde köpa. Hade sån tur! Hittade SALT's sista pälskrage! Så värt det!

Pälskrage, SALT 1499:- Tror att det är räv? Haha..


Ett par enka och billiga skor - H&M 299:-


Baby rosa läppstift Cubus 129:-

Café Opera

Igår tillbringade jag min kväll på Cafét och söta barndomsvännen Cleisi förljde med mig. Vi hade det hur kul som helt, och Cleisi är verkligen en omtänksam tjej som ställer upp! Innan vi drog dit så drack vi lite innan och satt o pratade i en timme. Hon är underbar! Sen började klockan närma sig 23 tiden, då mötte vi upp min kompis Filip från min skola utanför Café Opera. Kvällen blev lyckad, vi drack, jag spelade black jack, dansade och hade allmänt kul! Tack för en lyckad kväll!


Bild på mig på väg in mot stan! Här ser min sminkning, sotade ögonen lite och mitt rosa läppstift!


Kvällens klädsel! Använde min bortglömda spetsbody från Gina!


Bild på Filip, hans vän och jag på dansgolvet!


Bild på Filip och Cleisi, söta va?

Bild när Leo spelar!

Min halloween outfit!

Ser ni vad jag tänker vara nu då? Sött va?? (Min dräkt finns att köpa på butterix för någon hundra lapp bara!)


Scary

Här om dagen råkade jag försova mig.. Klickade på ''snoza'' i säkert en timme. Sen märkte jag någon jätte skumt.. Den här texten dök upp på min iphone. Någon som vet varför? Eller vad det är för något? Jag blev skit rädd och flög upp ur sängen.. Väldigt obehagligt!!

Ledtråd till halloween outfiten!

Här är min klänning jag tänkt ha under själv settet! Kan ni gissa nu vad det är jag ska klä ut mig till? ;)

Lite av min shopping!

Handlat lite nya prylar som behövs, visst kan det vara skönt att köpa lite nya prylar?
Iphone skal, ett lila till mig och ett rött åt bebisen!
En brun utan sol och en sjukt söt klocka! Visst var färgen snygg?
Nytt smink! Jätte behövligt! 
Sen har jag köpt halloween outfiten som ni får se senare!

Söta presenter va?

Igår var jag och Pontus hos hans mamma för att fira henne! Vi hade det jätte mysigt, vi åt god mat och massa sånt! Alltid lika kul att träffa hans familj. Vi köpte lite presenter, och jag fick välja allt! Hon blev jätte glad, så detta är verkligen ett tips till er som vill göra eran mamma glad! Finns att köpa på Lagerhaus:
Detta är en muffins-bakare! Hm..
Och detta är otroligt goda doftljus, som luktar ljuvligt!

Finaste jag någonsin fått.

Förlåt för allt. Allt. Jag lovar, jag ska bli bättre.
Jag lovar, jag vill det här. Jag gör allt för dig. Amor vincit omina


Bild från stor-teven som lyser upp över stureplan. Det vackraste jag sett, tack älskling.


Yeyy

sitter på jobbet nu och är faktiskt klar med alla sysslor! jag har även hunnit plugga, duktigt va? ikväll ska jag nog ut. Känner att jag behöver det, börjar ändå vid 10.30! Skönt va? Måate berätta en sjukt rolig sak sen! Påminn mig ! :D

Shit vilken dålig uppdatering! Sorry!

förlåt för en usel uppdatering men jag har verkligen 100 saker att göra nu innan höstlovet. Handlade även min halloween dräkt igår! Så snygg, kan ni gissa vad jag ska vara? Blir en överaskning på lördag!! Igå var jag på bio med älsklingen, vi såg Johnny English. Den var helt galet rolig! har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde på en biograf! Den filmen rekomenderas starkt! Slänger även in lite bilder från gårdagwens outfit!

Kan inte sova..

För mycket tankar kretsar i mitt huvud just nu på allt arbete och träning jag skjutit fram med min snöplog. Ibland är det så skönt att bara skjuta fram alla skolarbeten i en stor hög och bara strunta i dom. Men ångesten som byggs och ligger tungt över mig svider. Jag ska fixa det här! Har redan 200 p i sjukvården fixat med ett vg på köpet!
-
Imorgon jobbar jag fram tills 5. Sen måste jag hem och fixa mig inför bion. Förhoppningsvis hinner jag plugga lite efter bion! Jag har tills på fredag på mig att skriva klart historia uppsatsen. Halva är klar, så det blir nog inga problem! Men engelska uppsatsen, engeska bokrecessionen, samhälle redovisningen och samhälle uppsatsen då?  Och matte provet på fredag då? Blir galen av att ens tänka på allt. Helt sjukt. Tar en sak i taget!

Min nya kängor!

Visst är dem söta? Älskar dom! Mina nya bebisar. Kommer gå många steg i dom hära. Dom är även fyllda medd ull innuti för att värma fötterna! Mysigt va? Defenitivt höstenst bästa köp!

One day, I will make it.


Våran granne har snott vårat internet!!!!

Jag är så fruktansvärt trött på vårat internet vi har här hemma. Våran granne har snott det!!! Så himla irriterande att jag har lust att plinga på!!!! :@ Vet ni hur segt det går för oss nu eller???!!!!

Ska skriva klart uppsatsen jag påbörjade igår. Sen kommer älsklingen hem hit med massa chips och dip! Vi ska se på baksmällan 2! Mysigt va?  Uppdaterar när jag är klar med uppsatsen!
Juste tack till ''stalker'' som kommenterade ett gulligt inlägg i min blogg! Blir jätte glad! :)

KAN INTE HITTA MIN SKINNJACKA :( HAR NÅGON SÄTT DEN??


Ny vecka!

Måste bara börja med att jag är rätt så slut och sliten. Har sprungit runt i stan hela dagen och letat presenter och skor! Hittade ett par riktigt fina skor! (Visar bild senare). Och väldigt söta presenter, jag och Pontus ska på kalas på lördag innan halloween festen nämligen!
Idag är det måndag och en ny start på veckan! Så här ser min kommande vecka ut:

Har pluggat bort alla hjärnceller

Nu finns det inga hjärnceller kvar för min del. Har både läst och skrivit på min uppsats. Blev lite väl sent  idag, klockan är ju redan snart 1 på natten. Hur ska jag orka morgondagen? Ställer klockan på 07.00. Då hinner jag fixa mig i lugn och ro till skolan + en ordentlig frukost! Godnatt på er!
image description

Ang. mitt jobb.

Anonym :
Vad jobbar du med?

Svar: Hej! Jag är anställd på Clarion Hotel Sign som barnflicka (finns ett lekrum där föräldrarna kan lämna sina barn över dagen). Det är ett av stockholms populäraste hotel! Dock så arbetar jag just nu hos Clarions chef privat, så är hemma hos henne och hennes man på östermalm i en jätte fin och stor lägenhet där jag passar deras barn ca 15-20 timmar i veckan. Brukar hämta barnen direkt efter skolan. Leker med dem en stund, lagar mat sen lägger jag dom vid 19 tiden. Jobbar kanske 5 timmar på ett pass. Ibland jobbar jag nätter, då blir det lite fler timmar. Det är två små barn, 2 år och 15 månader. Så det är bara små pluttisar jag passar. Kommer jobba hos familjen tills jag gått ut gymnasiet, och sen har jag förmodligen en säker plats på Clarion hotel som barnflicka! Just nu tjänar jag 80:- i timmen, men när jag fyller 18 i februari kommer timlönen ligga på 100:- ! Väldigt lättförtjänta pengar och ett jätte roligt jobb! Barnen är så himla söta!


Målmedveten

Jag är en väldigt osäker tjej, men riktigt stark. Jag har byggt upp en självkänsla jag aldrig trodde jag kunde få. Jag har nått mitt mål. För idag kan jag faktiskt gå runt utan smink, hårförlängning och fina kläder och ändå tänka ''jag är faktiskt söt''. För jag har lärt mig att det inte är utsidan som räknas.
.
Under senaste månaderna har jag testat på att bara slappna av och vara mig själv. Resultatet blev att jag förlorade några väldigt fina och nära vänner, men ändå så har ett helt nytt liv öppnats för mig. Jag har skaffat nya vänner, nya intressen och ny motivation till skolan. Folk från skolan har lärt känna en helt ny Lydia. Idag känner jag mig stolt över den personen jag verkligen är, trots att jag gjort massa dumma saker. Jag bygger upp nya mål för mig själv, och belönar mig med nåt fint när jag klarat målet. Det kan vara allt från en fin tröja till en liten resa. Jag har precis klarat några mål jag drömt om, fick vg i sjukvårdskursen, skaffat ett jobb, tagit tag i tyskan, tränat mig in i min drömkropp, skaffat tattuering och det viktigaste, byggt upp mitt självförtroende. Och jag känner mig mycket lyckligare, friare och starkare. Nu kan jag faktiskt göra allt. Utan att det är nåt som hindrar mig.


Men ändå känner jag mig så rastlös, vill testa på något nytt hela tiden. Jag har en sak jag tänkt på länge. Och jag är fortfarande osäker på om det är värt att försöka, eller om jag är tillräkligt stark för att nå det. Måste planera igenom det väl eftersom det handlar om starka känslor och inte är någon man bara ''beslutar'' sig för sådär. Livet går vidare, jag väntar ett tag till för att se om det är värt det..

Bastade i 30 min!

Har precis tränat Zumba och bastat lite. Så oerhört skönt! Råkade slumra till i bastun dessutom, förstår ni då hur avkopplande det var? Behövdes verkligen efter en vecka full av stress.
Ikväll ska jag på börja min uppsats om kvinnor i medeltiden till historian! Hoppas det går bra, vill verkligen ha ett bra betyg. Satsar på MVG såklart! Hur har eran söndag varit?

Fläckig av brun utan sol, skrubbade dock bort det i bastun!

Känslan av att ha någon som älskar en.


Försöker sova någon timme

Godnatt på er, ska försöka sova någon timme! Bjuder även på två osminkade bilder, natti


Haft fullt upp idag!

Dagen började med att jag vaknade i min pojkväns famn. Sen gick vi faktiskt till centrum och åt lunch med min mamma och lillasyster! Mysigt va? Sen var det dags för jobb för mig, började klockan 14.30 och slutar 3 inatt. Tur att man har världens bästa som kommer och möter mig när jag slutat! Jag har även hunnit plugga lite, både historia och tyska! Om en månad är det ig prövning i tyskan som gäller för mig... Men jag tror och hoppas faktiskt på att jag fixar det! Är redan jätte nervös... Hörs senare, slutar ju om 3 timmar...


Nyttig!

Sitter på pressbyrån och väntar på Pontus, han gav mig precis min favorit sallad! Tack älskling!


Della kunde inte riktig bestäma sig..

Della behöver hjälp! Hon kunde inte riktogt bestämma vilken färg.. Vad tycker ni?  Blondt, eller svart?


Kvällens inlägg!

Har precis varit i stan med Della och kollat på Halloween kläder, hittade ingenting dock.. *Buhuu*... Får nog beställa nåt i veckan! Har ni några tips?

Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Jobbar nämligen från 13 till 03.00 imorgon! Jätte långt pass = mycket pengar! Yeyy, längtar tills nästa löning, är redan uppe i 52 timmar! Pontus ville bjuda ut mig och äta, så himla söt. Han har dessutom köpt massa fina rosor och choklad! (Visar bild senare). Söt va? Världens bästa pojkvän! 


Sliten tjej

Så himla sliten, har nog dragit ut mina sista krafter i kroppen nu. Men det brukar gå runt så, för att jag ska kunna må riktigt bra igen måste jag slita ur mig alla krafter för att kunna bygga upp mitt liv igen! Så snart kommer jag ligga på topp igen, lönen kommer ju snart också? Yeyy! Just nu sitter jag på hostoria lektion. I eftermiddag har jag tyska i 3 timmar + ett litet läxförhör! Efter skolan åker jag till stan med Danielle! Hör av mig senare, juste! Jag fick VG i sjukvård också! Är jätte stolt faktiskt särskilt att jag fick MVG på medicinska provet! Kanske ska ta och bli läkare ändå? Haha skoja

 


I can do everything


Precis vad jag behövde.. En buss proppfull...

img_5559 (MMS)

Precis vad jag behövde.. En buss proppfull med skolbarn.


Har haft matte nu i 3 timmar gissa om jag ...

img_8427 (MMS)

Har haft matte nu i 3 timmar gissa om jag är död? Hade idrott imorse  också. Herregud jag är verkligen trött! Somnade på matte lektionen också, väldigt lyckat! Nu ska jag möta mamma i centrum för att handla ett par nya skor! Sen ska jag hem och plugga. Hatar mitt liv just nu! Det enda som existerar är skola, plugg och träning för mig..


Min väns blogg!

Efter väldigt mycket jobb och arbete har denna tjej äntligen lyckats öppna bloggen med en fin design dessutom! Läs hennes blogg, och kommentera något snällt så får hon en bra start på bloggandet! www.maaralorena.blogg.se 

Gullig kille!

Sitter nu på hans jobb och bilderna är tagna nyss!

Här är min Pojkvän för er som har undrat! Han jobbar på Pressbyrån på Stureplan. Precis vid Östermalmstorg tunnelbana! Han fyller 20 nu i november (exakt ett år sen vi träffades, vi träffades på hans födelsedag). På fritiden vet jag inte vad han gör när han inte är med mig (han vill aldrig berätta). Och ibland spelar han cs. Han är världens bästa, det var han som köpte min Iphone (!!) och han ger mig alltid massa saker jag behöver, exmpel en gång när jag ville ha ett par jeans. Då köpte han det! Gulligt va? Och han gör mig alltid glad, oavsett vad. Jag blir som gladast av när han köper godis och alla spontana saker han kommer på. Vi kan vakna en söndag så säger han ''Kom nu älskling vi ska kolla på Bio och äta i kungshallarna''. Det bästa är nog att jag kan prata med han om allt och att han alltid ställer upp! Han har alltid funnits där för mig.
Hm, vad finns det mer att säga? Vi hade en paus i vintras, från slutet av Januari och i maj någongång blev vi tillsammans igen. Haha... Ja det var han som dumpade mig! Men sen ångrade han sig... Nu förklarar jag detta väldigt kortfattat. Om det är något mer ni undrar så tveka inte på att fråga! Kram


Svarar på en fråga!

Fick en fråga om var jag köpt min skjorta på bilderna från i fredags! Den är från Bik Bok faktiskt! Kul att du gillade den, det är min favorit dessutom! Kram


På väg till jobbet!

Nu sitter jag på väg till jobbet! Inte den charmigaste bilden direkt men sak samma! Haha mongo varning!


Cirkelträning!

Nu kör jag Cirkelträning! Yeyy kommer bli jätte kul! Not. Får se hur det går! Att starta dagen med ett träningspass..


Godmorgon!

Jag vaknade med ett riktigt leende på läpparna med min älskling brevid mig. Vi hade lite tjaffs inatt som vi snabbt löste. Så underbart att man verkligen kan ha någon att prata med och vara med om nätterna. Har inte sovit själv på evigheter, då menar jag verkligen det. Kanse max några gånger under ett helt år! Förstår ni då vilen sepperationsångest och hur sällskapsjuk jag är? Iallafall, jag ska strax byta om till träningskläder eftersom jag har tropp fys nu. Efter det ska jag på möte *hemligt*! Låter spännande va? Efter mötet åker jag direkt till Östermalm för att jobba. Jag slutar runt 9 kan jag tänka mig, efter jobbet åker jag till min älskling som jobbar på Stureplan. Ska ta med mig en Cd så att vi ska kunna bränna ner lite filmer, bland annat senaste Harry Potter filmen!



Min fina vän Veronica

Här är en bild på min underbara vän Veronica, gud vad jag saknar henne! Jag blev bjuden på hennes Halloween fest för ett tag sen, så ska ta med mig Della dit. Kommer bli sjukt kul! Tror ni inte? Jag och Della ska iallafall klä ut oss riktigt ordentligt! Outfiterna får ni veta senare! Imorgon åker vi till stan för att kolla runt lite på Buttericks o så! Kul va?


Bildern är tagen från när vi åt på Fridays för ett tag sen, kanse en månad sen! Vi satt där i evigheter och pratade!


Loisa, tack för fläskläppen! Så går det nä...

img_7613 (MMS)

Loisa, tack för fläskläppen! Så går det när min syster får damp. Hon blir hulken! Tro mig


Pluggar lite

img_5415 (MMS)

Sitter på jobbet nu, pluggar lite på sjukvården. Måste skriva om 3 hela uppsatser! Eftersom mina lärare "slarvat bort dem". Riktigt irriterande. Men det går bra. Fatta att jag får betalt för att plugga? Haha.. Ska snart ner till dagiset nu här på Östermalm. Det regnar ute förresten. Mysigt! Inte. Hörs senare vid 7 tiden när jag lagt barnen! Jobbar som barnflicka för er som onte visste. Kram


Körkort!

Visste ni att jag redan ska börja spara pengat till mitt körkort nu när jag fått jobb? Ska ansöka om tillåtelse först så i Februari någon gång börjar jag mina första körlektioner! Tänkte gå i en körskola här i farsta, för här känner jag ju till dem flesta vägarna och så. Behöver ju verkligen ett körkort om jag sla bli polis eller nåt annat.  Längtar!

Här sitter jag i Pontus bil! Har faktiskt kört den och det funkar jätte bra tycker jag!


Haft en väldigt mysig helg

Min helg har varit otroligt mysig och avkopplande. Söndagen avslutade helgen perfekt. Åkte och hälsade på min vän Tarre, hittade en engelsk bok och umgåts med Pontus. Han bjöd på hambrugare på Sibylla! En hel 150g fick jag i mig? Duktigt va? Tror nog det var första gången i hela livet jag ätit en hel 150g!!

Ikväll ska jag basta och sola med Eda på gymmet. Har nästan glömt bort att jag gymmar på Flex? ändå betalar jag 450 kr i månaden..


Mot karolinska sjukhuset

Godmorgon på er. Jag startar min dag med lite frukost i magen. Sen åker jag mot Karolinska sjukhuset eftersom min vän har varit med om en bilolycka. Han har brytit benet, armen, näsan till och med ett ben under ögat har han lyckats att bryta. Så därför åker jag dit för att lämna lite choklad och kolla så allt är bra!

Måste även låna en engelsk bok på vägen. Twilight blir det eftersom min lilla syster är grym på sagorna. Hon ska hjälpa mig med engelska uppgiften! Snällt va? (Dock är våran deal att jag måste skriva hennes kemi uppsats..) Haha super lätt faktiskt!

image description


Mums


Min pärla!


En vild natt!

Jag måste bara börja med att säga att jag och Danielle hade en galen kväll igår. Lite väl för galen.
Kvällen började i Sumpan hos Dellas tjejkompis. Vi började dricka lite smått, sen togs tequilan fram! Vi dansade, skrattade och hade allmänt kul! Sen skulle vi vidare till en killkompis från skolan. Men tequilan tog lite väl i för hårt så jag och Della hamnade helt fel. Vi åkte för långt och hamnade mitt i ingenstans (landet typ) med pendeln.
Sen var det dags att röra sig hemmåt kände vi! Jag har sjukt mycket bilder från igår kväll, lite väl för privata för att ladda upp här i bloggen. En del får ni se ändå!

Juste fikade vid 2 tiden på ett fik med *hemlig* inne i stan.. Haha förstår ni den att sitta och fika efter en halv tequila och en halv vinare? (Hppas inte mamma läser detta nu!)

Igår körde jag på en rosa-lila skuggnig vid ögonen. Vet inte om det syns så tydligt men visst var det sött? Satsade även på uppsatt! Kändes mycket fräshare!


Mina klackar jag hade igår kväll! Med en brun tjock träklack!

Bild på mig i Sumpan i början av kvällen!



Här dök tequilan fram!!

(Hahaha! Dem här bjuder jag på)


Söta Della och Josefin!



En av dem sista bilderna av kvällen på pendeln då vi åkte vilse... Haha.. Vi kom hem iallafall!


Blir väl Åre under nyår iallafall

Resan är bokad och klar. Jag och alla Pontus killkompisar har bokat en riktigt stor stuga i Åre en vecka under nyår. Vi är 10 stycket tror jag. Kommer nog bli super kul! Har redan hyrt liftkort, skidor osv! Snart ska jag shoppa skidkläder osv! Vi hyr en mini buss som vi åker dit med. Tar nog några timmar.. En liten road tripp! Kul va? Längtar! På dagarna kommer vi åka skidor, och på kvällarna blir det after ski! Bara massa ungdommar som hyr stugor där! Kommer bli as kul!


Fido Bernadotte

Ville bara presentera min och Malins Bernadotte Fido! En liten kanin vi har som husdjur i skolan. Det är alltså INGEN hund som många tror, eller en TOFFEL!!! Det är en KANIN. Idag var vi med honom under våran rast, han blev lite sur eftersom vi satte på han ett koppel (och gick runt med han). Han blev ganske arg också när vi smög på honom på toaletten, och störde honom med hans skolarbete. Men det gick snappt över!

Här är Fido när han arbetar, duktig va?

image description

Och när han är på toaletten, söt va!


Resultatet på mina Macarones!


Franska macarones

Fick en spontan ideé efter att ha kollat på Laila Bakar på tv 4... Franska macarones! Har ni smakat det? Själv kan jag äta hur många som helst, dem är himelskt goda. Självklart ska dem vara rosa också, helst!

Jag bakade jordgubsmacarones! Började med att blanda ihop en maräng, och hällde i lite röd karamellfärg. Klickade upp dem på en plåt och lät dem stå en kvart.  Sen var det bara att grädda dem i ca 12 min! Efter gräddningen gjorde jag en jordgubskräm man fyller dem med. Superlätt! Mumms.... Resultat visas senare!

image descriptionimage description

Power walk

Så underbart skönt! Var ute idag en stund och tog en power walk. Behövdes verkligen, gick i 40 min ungefär. Synd bara att jag knappt hinner göra det fler gånger. Har så sjukt mycket att göra nu! Därför var det skönt att rensa huvudet lite med en lång prommenad med musik i öronen.



Kort förklaring

Har haft fullt upp nu i två dagar, kan beskriva dagarna lite snabbt och kort:
Tisdag: Hade lektion under förmiddagen. Efter det börjadej jag jobba från 13.00 till 20.00! Sen var den dagen slut..

Onsdag: Jag hade terränglöpning på Lindingö med skolan, en tävling mellan varje tropp. Sprang 4 km! Efter jobbade jag igen från 13.00 tills 23.30 på kvällen. Gissa om jag var slut? Något! Sen hade jag världens bråk med P inatt så har inte alls sovit mycket..
Har inte haft tid att blogga, plus att det inte har funkat att blogga från Iphonen? .. Hmm.. ska fixa det!

Lång dag idag

God morgon på er,  är i skolan just nu och har svenska lektion. Imorse fick mamma dra mig upp ur sängen. Slutar skolan klockan 12.00 idag vilket är underbart. Dock ska jag jobba hela dagen. Så kommer inte hem förs sent ikväll! Slänger in en bild från imorse!

image description


Missa inte nya 2 ½ men nu 21.00!

Glöm inte att kolla på kanal  nu klockan 21.00! Nya avsnitt av 2 ½ men! + Att Ashton kutcher är med nu! Har väntat på detta hela månaden! Om inte mer? Ska göra lite popcorn snabbt nu, mumms! Riktigt länge sen jag hade en sån här riktig myskväll. Det skönaste är nog att jag är klar med dem flesta läxorna, så kan koppla av utan någon ångest alls nu!



Lottar ut 4 olika designer!

Det enda du behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera detta inlägg och skriva ''Jag är med, nr 3'' till exempel. Förstår ni? Vinnarna utser jag i slutet av veckan så passa på!



My summer of 2011. Part 1
























En bild på mig och min mamma!

Skoldagen avklarad! Sitter just nu i köket och har precis ätit massa goda plättar! Mumms ;)
Idag hade jag bara tänkt att sova, det behövs. Åtminstånde en timme.. Sen tänkte jag ta en PW till gymmet! Dem stänger ju inte förens vid halv 10 så tänkte gå dit vid 9 tiden. Ska springa någon kilometer tänkte jag! Duktigt va? Måste ju komma i form innan jag börjar med basketen igen! Har lovat en vän från skolan att lägga upp lite designer i bloggen som jag ska lotta ut, så var uppmärksamma ikväll när tävlingen dyket upp...

Bild på en övertrött Lydia och min mamma!


Smart kille va?

image description


Bryter ihop för minsta hinder

Måndag igen. Fy satan vad jag inte känner för att ha måndag. Blä. Har nog inte varit uppe såhär tidigt sedan... evigheter sedan. Klockan halv sex ringde klockan, kom upp vid sextiden. Fy! Och helt kolsvart är det ute. Gud så mysigt, eller inte. Jaja, sitter på engelska lektion just nu. Vill bara att dagen ska vara slut så att jag kan gå och lägga mig under täcket igen. Känner mig jätte irriterad just nu, skulle vilja slå sönder någonting så all min ångest och illska försvinner ur från min kropp. Har gått upp 5 kilo också, kan det vara all ångest och illska som fyllt ut min kropp? Eller bara allt godis jag proppat i mig på senaste tiden? Mobilbloggar, så dagens första inlägg får bli bildlös och tråkig

Lunch och bio idag

Idag var jag och pojkvännen och såg  Abduction som var hur bra som helst. Får en stark 4 av mig!! Innan åt vi på Kungshallarna och åt Kinamat. Mumms. En riktigt mysig dag var det. Skrev även klart min Engelska läxa, känner mig sjukt nöjd. Nu är jag klar med allt som behövs göras.

Ska ner till centrum nu för att möta upp Claudia en snabbis, sen åker jag och möter upp Daniell! Hur har eran Söndag varit?



En känsla


För mig är det ofta svårt att anse mig själv värd lika mycket som jag anser andra vara värda, trots att jag anser alla människor lika mycket värda. För mig så är vissa ting självklarhet medan jag inte tar för givet att andra behöver agera lika mot mig. Det är alltid så att jag vill behandla andra som jag själv vill bli behandlad, dock så händer det att det inte blir så att jag blir behandlad liknande tillbaka, vilket jag ändå accepterar.

Det finns en känsla av ansvar inom mig. En känsla av att jag är den som måste ta ansvar. Ifall det är en vän som jag inte talar särskilt mycket med så får jag dåligt samvete och anser det vara mitt fel fastän att det är lika mycket bådas fel. Och ifall det är någon utav mina nära som har det jobbigt så anser jag att det är mitt ansvar att få dem att må bättre. Det är en självklarhet för mig. Det är vad vänskap är för mig. Men när människor inte gör detsamma mot mig så tycker jag inte att det är förkastligt för att jag kräver inte mycket utav andra.
Trots höga förväntningar om vissa, men inte många, så finns det inte en sådan stor besvikelse som det finns kommande till mig själv. Och så är jag med allt. Helhjärtat eller inte alls. Det är lite så jag fungerar. Att det sedan finns en acceptans kring andras handlande är kanske en annan sak.


Barnkalas!



Idag har jag varit på barnkalas, Narin fyllde 1 år idag och det firades med tårta, kakor, god mat och massa annat!


Godmorgon


image description
Vaknade nyss med världens sämsta morgon humör. Har bråkat med Pontus hela morgonen och nu hoppade han nyss in i duschen. Skönt! Vi ska till hans syster nu eftersom hennes dotter fyller 1 år idag! Kommer bli jätte mysigt, vi ska först åka och köpa en liten present till bebisen! Mobilbloggningen krånglar förresten, jätte irriterande. Ska jobba på det! Hörs senare, kram

Handlar fredags mys!

Är i högdalen nu och handlar fredags mys, vi har handlat chips, dip, kakor, läsk och massa godis! Vi ska se skräckfilm nu hemma hos henne, mysigt!

Min mysoutfit för ikväll + tattueringen!

Nu ska jag möta della på en skräckfilmskväll! Detta är min mys outfit!! Visar min lilla tattuering också! Älskar den!

Nu möter jag upp Della

Blev en hemma kväll hos Della istället! Får fixa med bloggen någon annan kväll istället!

image description

Tyska steg 4..

Sitter på tyskalektionen nu, vet egentligen inte vad jag gör här eftersom jag fick ig i steg 3? Ska göra en ig prövning snart dock, någon som vet hur en sån går till? Eller vad som händer om jag inte klarar ig prövningen? Har en stark känsla av att jag inte kommer klara det här. Det handlar ändå om 250 poäng och ett kärnämne.. Irriterande!!

Förlåt för tråkig och dålig uppdatering på sista tiden förresten. Men har bara haft tillgång till att mobil blogga eftersom jag har jobbat, tränat osv! Men ikväll ska jag faktiskt bara vara hemma, så då får ni en ordentlig uppdatering. Ska även fixa lite med designen, bra va? Så slipper den vara så tråkig och enkel.. Är hemma vid 5 tiden!

Är på gymmet! Yeyy!!


Här måde jag bra, riktigt bra

Här är tre stycken olika bilder från samma tid under sommaren, som väcker så många minnen för mig. Var så otroligt lycklig och måde så otroligt bra här!


Här är en bild på mig och Andrea från en trädgårds fest i somras som Messi bjöd mig på, firade hans vän som fyllde 25! Riktig lyckad och härlig kväll.


Här har vi en till bild tagen av Messi! Han är en otrolig snäll kille att vara med och det är otroligt kul att få träffa han!


Och slutligen en bild på mig och Elias!! Samma kväll som första bilden dessutom!



Godnatt!

 

 


På väg för att möta Della

Ska träffa Della en stund, hörs senare!

 


Visste ni att Bror har namnsdag idag?

Imorse när jag och P var och handlade frukost så fick han ett sms och sa ''Lydia jag har ju namnsdag! Varför har du inte grattat mig? Min killkompis grattade mig nyss!''. Men jag tog snabbt reda på det eftersom att jag VISSTE att han inte hade namnsdag, det är nämligen Bror som har namnsdag idag! Kan man verkligen heta Bror? Hur som helst! Glöm inte att gratta alla era killkompisar nu! ;)

Du gjorde min dag!

Kolla vad jag såg idag när jag skulle skriva en anteckning? Min pojkvän är hur söt som helst, du gjorde min dag

 


Är på jobbet

Sitter och kollar på Smurfarna nu på jobbet, älskar verkligen mitt jobb! Slutar vig 5-6 tiden ikväll. Är ledig imorgon från skolan också så kommer jobba hela dagen imorgon dessutom!


Godmorgon

Godmorgon på er, sitter på tunnelbanan just på väg till skolan faktiskt! Även fast jag är ledig idag, men jag och Linnéa ska förbereda våran presentation tills fredag morgon. Imorgon Torsdag är jag också ledig vilket är jätte skönt! får se om jag hittar på nåt roligt ikväll då? Slänger in en morgontrött bild också!

 


Min älskade vän Danielle

Det här är en av min allra bästa vän. Träffade henne för första gången i somras via min mamma faktiskt. Visste ni att hennes och min mamma är arbetskollegor? Det är så vi träffades! Skulle egentligen ha åkt på kryssning under Valborg och resa till Turkiet med dem, men valde att tacka nej eftersom mamma beskrev det som "vill du åka på semester med mig, min kollega och hennes barn?" vilket jag ABSOLUT inte hade lust med. Vilket jag ångrar nu efter jag träffat henne! Della är så sjukt rolig att vara med, och vi är så lika. Längtar så mycket tills den 9 Juni då min och hennes familj åker till Turkiet i 3 veckor!! Kommer bli så sjukt kul! Tack för allt Della, älskar dig!

 

 


Kanelbullensdag

img_5402 (MMS)

Idag var det ju kanelbullens dag så hoppas ni alla ätit extra många, själv älskar jag bullar! Min älskling bakade egna bullar till mig, åt upp alla själv, Mums!


Svenska lektion

Godmorgon! Sitter i skolan, har svenska just nu. Lektionen slutar vid 12, sen blir det lunch. Efter lunchen måste jag åka direkt till Östermalm för att jobba! Slutar klockan 20.00.. Då måste jag hem för att skriva min engelska uppsats... Så ser min dag ut ungefär! Kort och simpel.

 


Väntar på min prins

Snart är P här, han hämtar mig så ska vi åka nån stans att käka, är vrål hungrig. Så typsikt oss att åka till någon mcDrive på donken och handla mitt i natten! Båda har svårt att sova.. Shit ska upp 7 imorgon också. Jobbar hela eftermiddagen dessutom! Godnatt på er nu en sista gång!

 


Vad tycker ni om min nya design?

Så, nu har jag skaffat en ny design. Tror jag..? Vad tycker ni? Headern kanske inte är världens snyggaste, men jag gillar det! Tycker det är sött. Det får duga än så länge! :D Bättre än min förra iallafall? Mina tidigare inlägg har haft för stora bilder, så dem passar inte in. Men strunta i det! Kommer inte bli lika stora bilder i fortsättningen.

Flex

Shit vad jag ångat att jag bokade 3 pass.. Första passet är dock avklarat! Nu blir det 25 min core (mage), därefter body pump i 60 min! Sen åker jag in mot Östermalm och fikar, måste dock hem snabbt innan det. Hinner jag? Hm, hoppas det!

 


Precis slutat skoldagen

Slutade nyss och sitter nu på tunnelbanan. Är på väg till gymmet, har dessutom bokat 3 olika pass idag! Bl.a body pump och core! Ska bli kul, måste passa på nu när jag jobbar så mycket. På torsdag o fredag ska jag börja spela basket igen dessutom, känner mig otroligt motiverad. Men fortfarande lite osäkert.. Får se :) T väntar på mig nu i Farsta, ska lämna tillbaka ett par shorts jag har haft ett tag nu. Uppdaterar från gymmet vid 18 tiden!

Godnatt

Nu blir det sova för mig, första kvällen jag sover ensam på länge. Känns både skönt men ensamt. Saknar någon att hålla om. Visste ni förresten att jag aldrig brukar sova ensam? Max någon gång i veckan, och så har det varit i nästan ett år nu. Hatar att vara ensam! Men jag tänkte läsa något kaptell i min bok och förbereda mitt tal inför imorgon. Önska mig lycka till så hörs vi imorgon! Godnatt på er

Bild från i fredags:

 


Tappat e-cigaretten

Ja jag har tappat den.. Min älskade e-cigarett igår när jag var ute :( buuhu....


helt öppen nu

''Lycklig med ditt nya falska liv'' ''du som valt att leva med dina äckliga falskavänner'' ''Vi har skapat allt för dig'' ''har hat mot dig'' ''du får fan skylla dig själv'' - Kan ni verkligen tänka er, att alla dessa citat kommer från en person som en gång var min bästa vän?
'
Är trött på att alltid vara tyst och låtsas som ingenting, nu har det gått för långt. Fick ett ex antal sms igårkväll när jag var ute med mina vänner, för att kolla hennes blogg, och läsa om vad hon öppet skrivit om mig. En vän jag var ute med bad mig att inte gå in och läsa, men kände mig illa till mods, så jag gick in på iphonen och läste.  Och redan då visste jag att en del av min kväll skulle bli förstord, men vet ni vad? Den enda känslan jag fick från hennes inlägg var possitiva känslor, för nu vet jag att hon gått vidare och inte längre behöver mig.
'
Passar även på att svara på en kommentar jag fick också som kan förklara en hel del..
-Är det sant att Malin tryckte upp en spegel i ditt ansikte?
''Tryckt upp'' är överdrivet. Men det var en utav kvällarna på Rhodos då vi var ute och festade, som hon antagligen tyckte att jag använde för mycket smink, att jag var för mycket utseende fixerad, jobbig och full. Kommer inte ihåg hur det var exakt, men i vilket fall så började vi tjaffsa tror jag. Antagligen om min osäkerhet jag fick där nere, så tillslut tog hon fram en spegel och tog den framför mitt ansikte. Kommer knappt ihåg hur det var exakt, kommer dock bara ihåg att det sårade mig extremt mycket.
'
Det var en av anledningarna till att jag tappade lusten till att fortsätta våran vänskap, jag ville åka hem. Orkade inte vara kvar där med två tjejer som egentligen hatade mig och ville vara där ensamma. ''Jag är här på semester med min syster, förstör inte mer utav den'' Kvällen då jag var nedstämd på grund av utfrysningen, blev ensam lämnad i hotellrummet, och då jag faktiskt grät mig själv till sömns fick mig att inse allt. Visst, jag förstår att ni tyckte att det var jobbigt att dagligen höra mig säga ''mitt hår är fult'' osv, att ständigt klaga på mitt utseende. Men är det verkligen något  som skapar hat? Det måste vart något annat som byggde upp allt hat?
''
Och ditt inlägg, om att jag är falsk, inte värd att lära känna, äcklig, lever ett falskt liv, har falska och äckliga vänner? Påstår du nu att  Della, Amanda, Andrea, Martina och Veronica är äckliga och falska? Eller att jag är falsk för att jag inte längre vill umgås med er? Du får vara lite mer punktlig om du ska skriva så pass grova åsikter, för vart vill du komma fram till? Att jag inte är någonting utan dig? Och vad tjänar du på att skriva ut det? Jag lever mitt liv nu. Och jag trivs, jag gör allt annat jag brukade göra om inte mer. Så ja jag är lycklig med mitt nya liv, och hoppas fortfarande är det. Ibland behövs förändringar. Här är dina svar på dina inlägg du skrivit om mig

Jag hade riktig kul nere i Rhodos bortsätt från allt negativt, och jag är oerhört nöjd med valet jag gjorde efter resan.



Gårdagen / nu

Blev en riktig galen natt igår, somnade inte förs vid 6 tiden.. Kvällen började med att jag var med Cleisi och hennes vänner under kvällen. Jag skulle dragit vidare så dem följde med! Men efter att ha åkt fram o tillbaks av vissa anledningar började det bli väldigt jobbigt, både för mig och dem. Så vi skildes i gullmars, (vill be om ursäkt igen för att jag drog med er fram och tillbaka). Tillslut hamnade jag på Theodoras med några vänner, bland annat Della! Kvällen var lyckad och det var kul att träffa Cleisi igen!
Nu sitter jag hemma med mamma och lilla systern, vi ska äta strax och efter det ska vi baka kanelbullar inför kanelbullens dag som är om 2 dagar! Lånade nyss en bok från biblioteket också, måste ha en bok till samhället imorgon då vi ska läsa och ha redovisning osv snart! Ska bli intressant, lånade en bok om brottslighet i Sverige, ''Organiserad brottslighet i Sverige'' heter den, handlar om hur ett brott är uppbyggt, hur kriminella skyddar sig från myndigheter osv.

Amor vincit omnia

''Kärlek övervinner allt'' betyder det på svenska, en tattuering som betyder otroligt mycket för mig.  Kärleken är oerhört starkt, den bygger upp så otroligt mycket. Kärlek kan medge en slags lycka som inte något annat i världen kan, den kan göra en enormt stark inombords och får en glömma omvärlden helt. Ibland kan det bli lite farligt, man glömma bort lite för mycket av verkligheten ibland. När man börjat förlora vänner har det gått för långt, kan ni tänka er att kärleken verkligen kan gå så långt? Att man kan bli så blind att man inte ser och märker att man faktiskt inte lever i verkligheten längre? Att man kan bortse och glömma bort så många problem och hinder i livet? Visst kan det vara skönt att glömma sina problem i livet, men dem finns ju fortfarande där bakom kärleken? Kärleken styr verkligen över en, kan få en må så dåligt att man till och med går i deppressioner. Är det verkligen verkligen värt det? Jag har svaret, och därfär valde jag att tattuera in ''kärlek övervinner allt''. Den är faktiskt värd att kriga för om man brinner för det. Det gäller bara att göra rätt val i livet.

Tattuerade mig idag!

Gissa vad jag gjorde idag? Jag tattuerade mig idag! Är super nöjd! Visar mera sen! Tattueringen tog ca 30 min att göra och gjorde inte alls ont!

Min underbara fredagskväll

Kvällen började redan direkt när jag slutat skolan, mötte upp Della - Danielle i Skanstull  och sen åkte vi till gamla stan för att byta hennes stav till tung-piercingen hos ANT. Där satt vi i över en timme, efter åkte  vi till mig och lagade lite middag och fixade oss. Därefter åkte vi till skogås på en liten hemma fest, jag och Della hade riktigt kul vid DJ båset killen hade som bodde där! Riktigt roligt var det. Sen åkte vi till en krog i Handen med några killkompisar. Och såå kul vi hade! Beställde en tunna öl, vodka redbull helrör osv! Har aldrig druckit så mycket på en krog, haha! Vi blev riktigt berusade och hade riktigt kul, fram tills Della försvann i någon timme? Hittade henne sen dock på dansgolvet! Det blev en riktig lyckad kväll, P kom och hämtade oss vid 2 tiden också vilket var skönt. Han är så underbar. Vaknade med en extrem baksmälla, men det var det värt!
Jag och della väntan på bussen mot skogås:

Della och jag på krogen, haha!
Ser ni hur vit jag  blir runt min mun när jag dricker? Konstigt, har alltid blivit så!?

E-cigaretten

Min e-cigarett som jag nu köpt från Oddwolf! Det fungerar faktiskt, och man vänjer sig att röka den. Något jag absolut inte trodde tidigare, men den visade sig vara jätte bra. Många har frågat om det, vissa har sagt att den är ''ful'' osv, men det är ingenting jag reagerar på med tanke på att jag har den för min egen skull och inte för andras. Snart är jag helt borta från cigaretterna. Tycker det är så äckligt när man tänke efter.. usch! E-cigaretterna finns att köpa för 400 kr på internet, men om någon är sugen på att ha en egen så kan jag sälja min! Man använder ju den bara perioden då jag ''trappar'' ner. Och tro mig, den fungerar!
Jag och min E-cigarett! Fri från tobak!
Själva ''cigarett'' paketet!

RSS 2.0