Bara 20 dagar kvar!

Det här är min pappa som jag får träffa om 20 dagar, helt sjukt... Har väntat i 8 år! Han kommer bli min nya bästavän!


Saknar att träna!

Tränar ni och hur ofta då? Själv hinner jag nästan ALDRIG träna längre, kanske har med att jag är lat att göra? Hur får man motivationen tillbaka? Någon som har tips?


Vill bröja springa ute igen!

Visste ni att jag alltig löpte utomhus förut? Ja, flera gånger i veckan. Sprang flera kilometer utan några problem. Idag har jag blivit lat... Riktigt lat.. Men ska bli såhär hurtig igen! Sprang en mil på 50 min utan att stanna, sjukt.. Idag skulle jag inte ens orka gå 1 mil, haha. Nej nu ska det bli ändring på det!

Bild tagen från förra sommaren på landet med mitt ex.


Ser ljust ut nu!

Ja jag har mycket att se fram emot just nu, kan börja berätta om denna vecka!
  • Imorgon ska jag vara lite med Claudia och på kvällsfika senare på kvällen.
  • På onsdag ska jag jobba från 12-22 på kvällen. Efter mötet ska jag träffa nattklubbschefen från (hemligt) och prata ang. min födelsedag! Sandra som är till vänster om bilden ska med, samt Josefine. Vi ska prata och se vad han har att erbjuda oss eftersom vi vill ha en väldigt speciell och personlig kväll. Vill få hela klubben att sjunga för oss tex! Eftersom jag inte kuna få bord på PURE letar vi vidare! Det ordnar sig alltid :)
  • På tosdag jobbar jag från 17-22 också, ska plugga riktigt ordentligt inför mitt prov jag har på fredagen.
  • Fredag är der PROV. Jag ska fan ha mvg. Franska revolutionen, super lätt! Sen blir det utgååång på kvällen. Ska äta middag på Frejas pappas resturang först!
  • Lördag???
  • Söndag????

Tack

Nu ska vi in till syan och äta, sen blir det bio. Fick en liten parfym. Tack!



Hahaha


It's something hidden behind the smile


Väntan mot höjden

Jag har inte sådär jätte mycket att blogga om. Just nu åker jag nedåt i min bergodalbana.. Men jag kan se uppförsbacken framför mig och det är inte långt kvar. Först måste jag ta mig igenom loopen. Ser faktiskt en jätte lång uppförsbacke så långt ögat nåt. Kan inte se några nerförsbackar, än. Men, om det finns en nerförsbacke, finns det alltid en uppförsbacke på andra sidan.


Jag är så arg arg arg.........

Dumma alkohol. Varför finns du? Du förstör bara för mig. HATAR DIG



Resultatet blev..... BRA! (för en gångs skull)


KALLA MIG FÖR LYDIA GINGER

Katastrof! Mitt hår blev rött! Fyyyyyfan. Hemskt att kolla mig i spegeln. Känner mig lite som ett.... emo? Heter det så? Fy alltså hahaha



Gjorde små snittar!

Visst ser dem goda ut? Dem var underbara och jag åt nästan upp alla på en gång! (Shhh...!) Nej då men jag har börjat fasna för räksmörgåsar. Vet inte varför men det är så  gott!



Min lilla goda räksmörgås!



Gott va?? MUMS :D Gjorde den själv, känner mig stolt, trodde att resultatet skulle bli hemskt. Icke sa nicke!

En felvänd bild!

Idag färgade jag mitt hår, ska visa er resultaten senare. Började färga mitt blodna hår rött, eftersom jag behöver rött pigment i det så att jag inte ska få gröna nyanser efter jag färgat det brunt. På det röda håret ska jag sedan färga gyllenbrunt. Tror ni det blir bra? Jag har även köpt blonda slingor ifall det skulle behövas. Men sparar nog dem blonda slingorna tills i sommar! Kommer avsluta med en hårförlängning fråm Taimaihal (stavning??). Jävla hårfäärlängningen kostade mig 800 men det är så värt det!




Jag ska färga håret!

Vill bli brunett... Tror ni att jag vågar? Hade tänkt mig denna hårfärg i sånnafall.. Men jag är rädd för att det inte blir bra.. Vad tror ni?


image description

Har inte funkat att uppdatera?

Försökt att uppdatera från iphonen men det har inte funkat alls? Konstigt... Slänger in lite bilder från gårdagens shopping iallafall! Puss

image descriptionimage descriptionimage description

Tråkiga torsdag

Är i skolan och har nyss haft idrott där jag knappt rörde mig. (det var innebandy). Är så jävla irriterad på en av mina idiotsäkrare också! Vem fan får frånvaro för att man LIGGER ner på bänken? Är det ett skämt eller?? Är så jävla sur ska fan snacka med min lärare. Låg ner på bänken 10 min innan vi slutade och då hade lektionen pågått i 3 TIMMAR!!! Fyfan ÄCKELLÄRARE


Världens bästa barnflicka!

Jag älskar mitt jobb, och barnen jag arbetar med. Dem är så underbara, och jag har blivit en del av deras liv (och dem har blivit en del av mitt). Skönt när man trivs med sitt jobb. Jag är så glad att jag fått mitt jobb och att jag kommer få arbeta med dem över 1 år till. Visst är dem söta?


Dagens shopping!


Happy!

Fick en riktig va lön så jag är jätte böjd nu. Är även på jobbet just nu och leker med barnen så blir lite svårt att uppdatera. Har massa att berätta och har haft en dag full med shopping. Fick en underbar lön på 13.800 så är riktigt nöjd! Slänger in några bilder på idag. Bland annat på dem fina skorna jag köpte. Vi hörs


Godnatt underbara läsare


Känner ni igen mig?


Gamla bilder väcker gamla minnen

Hittade dessa otroligt gamla bilder på mig själv.. Det är så sjukt så som jag förändrats, och vuxit upp. Ser saker på helt andra sett idag..

 

Första bilden är på mig och en vän från högstadiet. Kommer ihåg hur glada vi var som kommit in på en klubb. Jag kommer även ihåg hur osäker jag var på mig själv. Varför? Kolla hur söt jag egentligen var. Jag behövde inte gå i en liten kort klänning för att få andras uppmärksamhet. Nej här hade jag riktigt dåligt självförtroende och var i början av första ring i gymnasiet.

 

Här är en bild på mig från ungefär 4 år sen? Jag gick nog i 8:an... Här var jag jag lycklig, och här måde jag riktigt bra och uppskattade minsta lilla. Jag hade fina vänner och en fin pojkvän som gjorde mig så lycklig. Det gick bra för mig i skolan och ordet problem fanns inte i min värld då. Kommer ihåg när jag tog bilden så väl och skärpet jag bar var min favorit.

 

Här var det midsommar. Jag följde med pojkvännens och hans familj ut på landet och firade med god mat över dagen. Kommer ihåg hur jag älskade att åka i bilen för dem hade en liten ''mini tv''. Här måde jag också riktigt bra och jag var glad och lycklig!

 

Här är en bild på mig när jag testade min Balklänning. Kommer ihåg hur jag älskade den, och den hänger kvar i min garderob orörd. Undrar när jag ska använda den nästa gång? Balen blev riktigt lyckad och jag fick en kväll som jag kommer minnas livet ut.

 

Hittade den här bilden som påminnde om hur kär jag var. (OK, lite mycket pussbilder men var som lyckligast under den här perioden). När vi alltid gick prommenader längst hammarbysjöstads hamn. Allt var så bra då..

 

Här började jag växa upp och inse saker. Hur livet egentligen faktiskt såg ut. Jag började växa upp. Just när bilden togs var jag på klassresa i 9:an. Jag började tröttna på mitt vardagliga liv och ville göra nåt annat. Längtade så otroligt till gymnasiet osv! Samma sommar tog det slut för mig och teo efter 2 långa år.

 

Och här är en bild från min gamla väns landställe. Upsskattade det där stället så mycket. Hade riktigt kul där och massvis med underbara minnen!


Underbara lilla du

Lilla knasbollen och jag från våran galna natt igår... Hon är på väg hit nu!

 


Min helg har varit underbar.

Var som sagt i skogås med några vänner i helgen. Träffade Onur som jag inte träffat sen Rhodos faktiskt! Det var jätte kul, umgicks lite med Sandra och Jossi också efter Freja och dem andra tjejerna var tvunga att åka hem, rätt så tidigt :/ Men det var kul ändå! Vi drack och planerade födelsedagsfirandet ännu mer! Kommer bli jätte kul på våran födelsedag. Ska berätta allt sen! Kvällen slutade med donken sen fick jag skjuts hem till dörren! Så snällt folk det finns! Nu ska jag äta lite, hehe mums! Vi hörs!

 

Bild på mig o Josefine

 

 


Elsas värld

Kollar ni också på det? Jag har blivit besatt! Så sjuk rolig serie, haha! Ni måste bara se den på tv 3 PLAY. Älskar den och såg alla 12 avsnitten igår, haha den är sjukt rolig och tipsar er om den starkt att se om ni har tråkigt!



Här är också deras grymma låt som är med och jag ÄLSKAR låten och texten, ALLT

Visste ni att?

Shhh.. mer än såhär säger jag inte ;)


The only way


Im so sick

Haha gillar rubriken... Ja jag är jätte sjuk och just därför har jag inte kunnat blogga. Har blivit magsjuk... Mysigt va? Har spytt hela gårdagens morgonen/natten osv. Så fort jag ätit nåt så har det kommit upp på en gång. Igår åt jag, en halv köttfärsbiff  och massa MER apelin dricka. Min mage känns liite tom. Men mår fortfarande illa och vågar inte äta någonting. Ikväll ska jag ju till skogås. En vän som jag träffade i Rhodos ville att jag skulle dit! Så tar med mig några vänner, lite cider och hoppas på en lyckad kväll! Börjar ju friskna till nu! Kram


Hur kan det HÄR vara roligare än att plugga?

Är ni också så? Att ni kan tappa koncentrationen och bara stirra in i väggen eller göra absolut ingenting mitt i pluggandet, eller till och med i början
av pluggandet? Pluggandet gick inget bra för mig "jag får ta det imorgon"


Ich liebe Schule

Nja nu kanske ni tror att jag sitter och pluggar tyska. Men tyskan ska jag faktiskt plugga imorgon! Sitter just nu och pluggar HISTORIA underbart. Hoppas på MVG som i högstadiet... Hoppas! Ja, idag har jag jobbat hela dagen lång. Det var kul. Sen har jag filat, ätit pizza och massa gott och i nyttigt. Satsar på att komma det till simningen i morgon till skolan. Hehe hörs! Kram


Lycklig ändå

Nu är jag på jobbet. Ska städa lite och så som vanligt innan jag hämtar barnen. Freja kommer och möter mig efter jobbet men mina böcket från skolan, snällt va? Hade ju helt glömt att vi har
Prov på fredag... Oupps... Men det löser sig. Jag och Freja ska fika lite snabbt innan jag ska på middag. Ska äta ute ikväll så tänkte hålla mig hela dagen! Hmm.. Har simning imorgon också på idrotten. Oerhört kul.. Nja. Hörs senare!


På väg mot något bra!

Träningen ska bli mitt allt nu! Jobbigt att jag nästan aldrig har tid bara...


Jag är sååhär lat på jobbet

Sitter med Ipaden och facebookar lite. Jobbar till halv 9 ikväll också, men det funkar! Har städat halvt klart.
Men tänkte köra det sista innan jag går och hämtar barnen på dagis! Vi ska bada idag (eller dem ska bada). Hehe love my job!

 


Min 18 års dag - exakt en liten månad kvar

En dag som jag sett stort fram emot. Har blivit bjuden på några 18-års dagar förut och lagt ner massor av pengar på presenter osv. Så jag vet hur roligt det är! Därför vill jag också fira min födelsedag speciellt nu, eftersom jag aldrig firat den förut. Jag vill ha roligt, och jag vill att mina vänner ska ha roligt. Och jag vill bara ha mina närmaste och äkta vänner runt omkring mig eftersom jag spyr av falskhet. Därför kommer jag nogrant välja ut alla fina vänner och bjuda dem på middag på Fridays och därefter gå ut. Vid utgången kan alla mina vänner följa med, inte bara dem som kommer äta middag! Utan jag vill fira den med alla mina vänner. Min kära vän Veronica kanske kan ordna så vi kan boka bord på Pure, skulle bli jätte kul. Sen fyller Josefin, ni vet hon från modelljakten? Hon fyller 18 samtidigt så vi planerade på att boka bord tillsammans, men det var nog bara fyllesnack haha. Lyckad ska min 18 års dag vara iallafall! Längtar, nu är det bara 1 liten månad kvar!





Naturlig vs Sminkad?

Själv tycker jag om att gå runt osminkad nu för tiden. Känner mig naturligt fin då, eller vad tycker ni? Kan ni gå runt osminkade och varför inte? Jag sminkar mig helst till fest för att känna mig extra fin, eller om jag ska träffa någon speciell osv. När jag var yngre (15-16 år) så gick jag aldrig ut utan smink vilket jag ångrar idag!


Idag är jag sjukis

Ja, vaknade upp med feber och yr i huvudet. Ont hade jag också. Så sprang ner till vårdcentralen och det visade sig att jag hade urinväginflamation, hehe.. Kan inte kissa :( Gör jätte ont. Men mamma ska köpa pencelin när hon kommer hem! Snällt va? Gissa vad jag gjort idag också?? Jag har skrivit KLART min engelska uppsats som jag tjatat om i månader. Haha.. Känner mig så stolt över mig själv nu. Livet gå så bra just nu trots att jag är lite sjuk! Hörs senare! Kram

Slänger in två nytagna bilder på osminkade lilla mig

 


Sånt här gör mig så glad!

tjejer skulle döda för att få din kropp!! det bästa med dig Lydia är att du har en fin utsida, men du har verkligen en vacker insida också, du förtjänar verkligen det bästa och jag hoppas att du lyckas med att hitta tillbaka till den personen som du vill vara, då alla problem bara försvinner och är lycklig. Jag önskar dig all lycka i livet för du är en sån underbar människa som verkligen förtjänar det!
( din blogg är så bästtttttt!!! sluta aldrig blogga jag ber dig hahaha!)

Svar: Tack för världens bästa kommentar, har läst den om och om igen flera gånger idag. Den får mig så glad och peppar verkligen upp mig! Tänk att jag har så underbara läsare! Tack till er alla som håller bloggen vid liv!

Nu blir det Body Combat med mamma!

Ja, min mamma ska träna med mig idag! Och det var riktigt kul att gå på ett pass tillsammans med henne! Lärde henne hur man går på bandet och hur man använder Krossern dessutom! Sen solade hon också! Fick lite sällskap av en vän från Åre som tränade idag också! Väldigt rolig träning idag faktiskt! Nu ska vi äta god middag och se Copycats singers efter! Mysigt va? Kram!

 


Villa festen i skogås

För det första var det ingen villa, det var ett radhus. För det andra kryllade det av småtjejer, och för det tredje lyckades några dumma tjejer spola vatten på min iphone. (Den funkar nu dock). Nej det var inte alls så som jag förväntade mig. Lärde dock känna några nya vänner och dem ska med och fira min födelsedag! Nu ska jag på Zumba med min mamma! Hörs sen!

Juste, tack så jätte mycket till världens gulligaste kommentar jag fått av Elin, värmde jätte mycket! Så kul att folk uppskattar mig och bloggen. Fått lite fler och stöttande kommentarer också, tack till er alla.


Kvällens outfit!

Vad tycker ni?


Så skönt att träna!

Imorgon ska faktiskt min mamma följa med mig på Zumban. Roligt va? Efter jag tränat gick jag till centrum för att möta en vän och prata lite snabbt. Kändes bra. Nu blir det en dusch och sen bär jag av mig till Nacka! Kram på er! Hoppas ni får en underbar kväll, uppdaterar senare ikväll!

 

Wow, ser ni mina muskler?

 


Känner mig så hurtig!

Ja nu är jag på gymmet! Ett hårt träningspass väntar sig framför mig! Behöver träna för att rensa huvudet lite..  Kram

 


Svar på tal!

Jobbig jävel om Så jävla irriterad, 5000 i papperskorgen!!:
Med tanke på den åldern du är i och vad för liv du lever just nu så borde du vara väldigt tacksam för att vi har så mycket skatt i det här landet. Finns ganska mycket som du har men som du inte betalar för, saker som du antagligen tar för givet.


Svar: Ja jag vet, jag lever ett bra liv. Får busskort, pengar, mat i skolan (!!)  och massa annat från staten. Känns bara så himla jobbigt att ge ifrån sig 5000 kronor när jag behöver dem! Kram

Idag blir en bra dag!

Jag vaknade upp
Med världens bästa humör, satte
På Rihanna på mammas nya radio hon fick av mig! Just nu är jag på väg till gymmet, efter gymmet ska jag hem och fixa lite. Senare ska jag möta upp Martina och vi ska fixa oss inför kvällen hos henne! sen möter vi upp Freja!
Vi ska till Skogås på en villa fest, blev bjuden av en gammal vän! Kommer bli så himla kul!


You don't have to save me


Sanningen

Okej jag vet inte riktigt om jag ska skriva det här, eller vara så öppen. Bloggen är trots allt en del av mig och jag är väldigt öppen av mig.. Men just nu går jag igenom en väldigt jobbig period och känner att jag måste skriva av mig lite...

Att vakna upp efter ett år som blind är en chock för mig. Men jag har verkligen insett sanningen och min blindhet för kärleken har botats. Jag har varit blind, har inte sett verkligheten förs nu. Har levt i en liten bubbla i ett år där jag tror att allt är bra. Men bubblan har svävat allt för länge runt om verkligheten. Just nu ser jag kärleken lite som en sjukdom, som en drog och man blir blind till slut. Kärleken bryter sakta ner kroppen både psykiskt och fysiskt. Jag har förlorat vänner, och mitt gamla liv. Jag saknar den gamla lydia som sprang som en galning fram och tillbaka till gymmet. Som spelade basket och alltid var duktigast i klassen. Idag lever jag i stress, jag hinner inte ens sitta ner och äta ibland. Jag har inte varit hemma själv och kollat på tv tillsammans med min familj på över ett år.. När man brister ut på lektionerna och ständigt får starka panik-ångest-attacker har man gått in i väggen. Då måste man ta sig i kragen och tänka om. Jag vill bli bäst igen, jag vill bli min egen förebild. Jag vill kunna känna mig duktig igen, fin igen. Jag vill börja sminka mig igen, börja platta och locka mitt hår igen, börja använda hårförlängningen igen, börja sola igen, börja gå ut och äta med alla vänner, börja lära känna nytt folk. Jag vill börja leva igen.

Jag är faktiskt glad över att jag åkte på Åre resan, för det fick mig inse. Inse vilken person jag faktiskt levt med i ett år. Jag insåg då att jag inte var värd det. Iphone, playstation, pengar, blommor, kläder, godis och allt annat jag fått är inte verklighet. Det är någonting som jag fått i min bubbla. Någonting som gjort mig lycklig för stunden. För vilken tjej vill inte bli bortskämd? Bortskämd blev jag, men inte lycklig. Lyckan i min bubbla fanns inte i verkligheten. Bara i min bubbla som jag kunde kliva in i när jag hade det jobbigt. När jag måde dåligt och ensam klev jag alltid in i min bubbla för jag visste att i bubblan kunde jag glömma alla problem, där fanns inte verkligheten. Där försvann mina problem, dem kom inte igenom bubblans isolering. Bubblan delade jag med han som precis spräckte den.



Tyska lektion..

Fy, usch tyska i 3 timmar.. Det enda bra är nog att min lärare är så knasig så får sitta med min mobil hela lektionen. Sen bjöd hon oss på tysk choklad idag! Mums!


Lyckliga Lydia!

På väg till skolan, idag är jag glad. Kanske för att det är fredag? :D


Jag kom med!!

Gissa vad? Jo jag blev antagen till seglingen! Så sjukt stolt. Känns nästan lite overkligt? Läraren som väljer ut alla deltagare kom upp på perrongen vid tunnelbanan och jag hälsade och hon med sen gick hon förbi. Direkt efter kom hon tillbaka och frågade "Lydia du har varit på troppfysen va?" "Ja, på alla! Förutom en" svarade jag. Då blinkade läraren mot mig med ena ögat och log "Har jag kommit med??" frågade jag henne ivrigt. Och svaret blev ja! Så himla glad. Freja berättade att 7 stycken från hela skolan hade fått en säker plats, det känns sjukt att jag var en utav dem.

Nog om seglingen, dagen gick bra men råkade försova mig en ANDRA gång efter jag försov mig först och skrev inlägget imorse, haha.. Gick iallafall på min matte lektion! Kollade nyss min feånvaro, 7% vilket betyder att jag varit borta från skolan ca var 10:e dag... Eller räknar jag fel nu? Hursomhelst! Imorgon får jag umgås med underbara Andrea. Har inte träffat tjejen på veckor! Läängtar!


Försov mig!!!

Fan jag har försovit mig, och ni på Bernadotte vet säkert vad det betyder.. Ingen idé att ta sig till skolan förs nästa lektion, som börjar om 4 timmar.. Nej men idag kanske jag har lite tur! Vi har idrott nu på morgonen, och alla 2:or är uppdelade i två olika grupper. Vilket betyder att den andra gruppen har idrott efter min grupp. Dem börjar 10.30, så ska försöka och se om jag kan vara med på deras idrott istället! Hoppas det funkar, annars är min lärare riktigt elak.. Fy vissa lärare på Bernadotte är verkligen onda, eller vad tycker ni?


Så jävla irriterad, 5000 i papperskorgen!!

Förstår inte mig på Sverige. Det är helt SJUKT att jag ska behöva betala 5000 kronor i SKATT??? Min lön jag får nu i januari om två veckor ligger runt 15 500 och 30% av min lön ligger runt 5000 som jag MÅSTE betala i skatt. Sjukt irriterande. (jag vet, man ska inte prata om sin ekonomi öppet, men jag är bara så jävla arg). Har aldrig ni känt så? Jag förstår verkligen varför vissa svenska företagare öppnar konton och bevarar sina pengar utomlands. Visst, 5000 är inte alls mycket jämfört med företagarnas skattebetalningar, men känns så jävla surt att få ut en lön på 10 000 istället för 15 000 när man
Kämpat och slitit. Usch vad jag är sur.. Ska fan kräva lönehöjning nu när jag fyller 18. Dock är min chef otroligt snäll, hon ger mig alltid pengar i förskott osv. Fick en skid/seglings jacka i julklapp som kostade 2000 och en mjukisdress från Clarion hotel! Snällt va? Älskar mitt jobb. Och barnen jag arbetar med!


En hel dag på jobbet

Idag började jag jobba från 11.. Slutade klockan sex så jobbade hela dagen. Imorse så hade jag fys i skolan, märkte då att jag verkligen är i oform.. Fy vad jobbigt allting var. Hade ingen ork till att ens göra några situps.. Så har verkligen bestämmt mig för att satsa STENHÅRT på träningen nu. Ska först börja få upp flåset och gå riktigt länge på bandet. Dag 2 kommer jag börja springa lite lätt på bandet, och sen kommer jag öka varje träningspass. Mitt mål är att kunna orka, klara av och HINNA en bodypump, Zumba och sen ett extra konditions pass. Detta ska jag klara innan mars, då går även mitt träningskort ut.. Får se vad jag hittar på sen, vill ju träna innan sommaren. Kanske får börja träna hemma genom att gå och springa ute osv? Kommer ni sakna gym och tränings Lydia? Det kommer jag!


Mitt nya beroende..

Som ni säkert vet har jag varit beroende utav godis och choklad i flera år. Förut åt jag en godispåse eller en hel chokladkaka varje dag i flera månader. Nu har jag lyckats sluta med det, istället dricker jag en MER apelsin varje dag. Älskar det! Har ni också nåt beroende? Isånnafall vadå? Kram


Gissa vem det här är?

Det är faktiskt Teos lilla syster Alin, hon har på sig en liten adidas dress jag köpte till henne när hon var nyfödd. Kommer ihåg när hon föddes. Hon var så himla söt, och jag längtar faktiskt tills jag får träffa henne! Hon ser ut som en liten docka! Tack Teo för bilden!


Mina nya läppar!

Lite svullna just nu, men det lägger sig nog sen. Vad tycker ni?


Min otursvecka

• Först blev jag sjuk i Åre, fick 40 graders feber och influensan.
• Jag har blåmärken över hela kroppen från när jag åkte skidor. Även under armarna då jag hängde i liften när vi ramlade.
• Jag fick en allergichok och mina händer, fötter och läppar svullnade upp.
• Jag brände mig på spisen ordentligt när jag lagade vitlöksbröd
• Jag ramlade på isen i Stockholn och skrapade upp ena handflatan, och nästan stukade den andra handen som är blå just nu
• Idag fick jag en elstöt när jag städade, och det var ingen liten stöt. Kändes som som någon bokstavligen kom bakifrån och ryckte i mig.

Ja här är bara några av olyckorna som jag varit med om senaste veckan.. sjukhuset har jag besökt 2 gånger denna vecka också! Men jag lever!


Därför åkte jag från Åre tidigare..

Först vill jag bara tacka min underbara familj för all hjälp. Ni betyder så otroligt mycket för mig. Tänker inte utgå med exakt fakta men anledningen till att jag åkte var att jag kände mig orättvist behandlad, passade inte riktigt in bland dem jag levde med där. När jag blev som sjukast (fick ju influensan där uppe) så var det ingen som hjälpte mig. Alla trodde att jag överdrev händelsen. Jag fick en allergichock och behövde akut vård, men ingen ville köra mig till
sjukhuset. Då ringer min mamma upp till Åre och fixar taxi åt mig, sen bokade min morfar och mosters man en biljett till mig hem. Så snällt att dem ställde upp. Jag satt på tågstationen i 6 timmar och väntade på mitt tåg.. Och jag är fortfarande glad över att jag faktiskt åkte, trots att det kostade massa. Jag ville bara hem..


Jobbet nu!

Gullungarna har precis somnat. Tror nog att jag lägger mig en
Timme också. Slutar ju 8! Kram på er


Sååå mycket att se fram emot...

Så mycket att se fram emot, och så mycket att göra! Ska försöka komma ihåg allting nu, och skriva upp det åt er!

  • Betala in Bartenderkursens delbetalning på Tisdag 3000:-
  • Får min lön 25 Januari ca 10.000:-
  • Bli brun, färga håret brunt och skaffa hårförlängning!
  • Min 18-års dag! Boka bord på någon klubb, tips?
  • ÄR 18 ÅR! Kan göra vad jag vill och kunna gå ut var jag vill och när, utan att någon säger nåt!
  • Hyra och leta efter en lägenhet till mig själv.
  • 1 Mars, min pappa kommer ut! Och han fyller år
  • 12 Mars, Lillasyster fyller år!
  • 11 Mars, Åker förmodligen på segling i 3 veckor från Las palmas till Portugal!
  • Fixa skolan, sköta jobbet och jobba massor $$$$$$ TILL MAGALUF
  • 10 Juni - MAGALUF, MALLORCA, BARTENDERUTBILDNING!
  • Säsonga nere på Mallorca? Försöka skaffa ett jobb som bartender på en klubb efter utbildningen!

Förlår förlåt förlåt!

Har haft 1000 saker att göra, kom nyss hem från Åre och ja jag har 1000 bilder att visa men inte just nu. Hade riktigt otur uppe i Åre. Blåmärken överallt av skidorna, brännmärke på armen från ungnen, utslag överallt (fick en allergichock där uppe) Uppsvällda läppar, influensan, och sprickor på handflatan - Ramlade på isen idag. Låter skönt va? Nej usch! Jag har haft en riktigt oturs vecka och förmodlingen vänder detta snart..

RSS 2.0