Mitt glas ikväll!!

img_4789 (MMS)


Jag köpte den!

img_6366 (MMS)

Jag köpte den! Köpte min e-cigarett! Fri  från äcklig tobak och nikotin! Så sjukt stolt, nu kör jag!!


Var precis med Della i stan, hon tatuerade...

img_9634 (MMS)

Var precis med Della i stan, hon tatuerade sig! På fredag tatuerar jag mig där! Längtar! Visst blev hennes peircing bra?? Älskar den!


Sitter på tunnelbanan igen, på väg in till...

img_6350 (MMS)

Sitter på tunnelbanan igen, på väg in till stan för att möta upp Rebecka. Eda följet med också. Är på världens sämsta humör, har precis slutat röka också. Känns sådär men samtidigt är jag riktigt stolt. Jackan jag tänkt köpa kan inte inköpas för än på fredag.  känns sådär.. Vill ju ha den nu! Aha ska väl sätta mig på nåt fint fik med Eda istället. Della ringde nyss så vi möter upp henne också! Hon ska pierca sig! Hoppas på en lyckad eftermiddag eftersom min förmiddag var väldigt jobbig. Juste ikväll ska jag träna också! Hörs då!


Mobil blogg

img_4324 (MMS)

Hej hej, sitter på tunnelbanan nu så passar på att mobil blogga lite! Idag har jag vart i skolan, slutade 12 vilket var jätte skönt. Åt lite mat i skolan med Amanda, efter lunchen åkte jag, Amanda och Andrea in till stan. Vi var där i 2 timmar ungefär så hittade inte så jätte mycket förutom en jacka (se bild). Men den ska jag ta o köpa imorgon! Efter stan åkte jag direkt till jobbet. Skrev upp ett nytt schema idag med chefen, och gud vad jag älskar mitt jobb! Imorgon är jag ledig från både skola och jobb! Så skönt, ska in till stan tidigt för att köpa jackan inne på Zara, och kanske möta upp Rebecka. En bekant från Rhodos! Berättar mer om det senare. Nu blir det middag, vill äta ute någonstans! Puss


Dålig dag..

Just nu går allting neråt. Hade min absoluta sämsta skoldag idag. Idag började vi ju lektionerna efter schemat så därför kan man säga att jag började skolan idag. Börjar med att jag hamnade i världens sämsta klass, med världens sämsta lärare som jag känner just. Blev utkastat från min sista lektion för att jag pratade i mobilen PÅ VÄG till biblioteket. Allt inte under lektionen, utan utanför klassrummet! Fick inte ens låna en bok!! Jätte irriterande. Nej nu orkar jag inte deppa längre, ska internet shoppa lite nu..


En bild från i somras i en park med Claudia! Vi hängde faktiskt i björnsträdgård på söder medans våra vännar var ute på krogen.. Haha. Men snart så är det min tur!


OM vad som hände

Fått några frågor om vad som egentligen hände nere i Rhodos mellan mig och mina förra bästa vänner. Känner att det är allt för personligt för att ta upp i bloggen men kanske gör det någon gång jag känner för det.. Inte just nu iallafall. Och nej jag har absolut ingen kontakt med någon av dem, eller varken med våra dåvarande ''gemensama'' vänner som man innan träffade dagligen. Nu fick ni ett litet svar iallafall!


Utomlands

Saknar sommaren så otroligt mycket! Ångrar lite att jag inte njöt tillräkligt utav sommaren.. Funderar starkt på att åka  utomlands någon vecka efter jul, när jag kommer tillbaka från jul kryssningen! Någon som har tips på varma ställen att åka till under vintern? Funderar på Kanaria öarna eller Egypten.. Men Egypten har jag redan varit i 2 gånger tidigare dock.. Ioförsig har jag ju vart på kanarie öarna 3 gånger men där händer det lite mer. Hmm, vill bara ha värme och komma bort lite!


Bild på mig från Rhodos från en mysig bar, min första kväll!


Stranden på Rhodos!

¨
Mina älskade blåbär's shottar! 10 stycken för 10 euro!!

Och min kropp jag fick där nere, gick dock upp 7kg första veckan när jag kom tillbaka till sverige..

Alla galna nätter..


på gymmet

Mobil bloggar från gymmet, tränar på flex! Snart blir det bodypump och avslutar med solarium!

Första ''riktiga'' skoldagen

Idag är det min första ''riktiga'' skoldag, det är idag vi börjar lektionerna efter schemat. Tidigare har jag bara läst sjukvård, vart på korsö osv med skolan. Nervös inför min första svenska lektion, har ny lärare! Hoppas dagen går bra iallafall, börjar med 3 timmars lång svenska lektion, sedan blir det samhälle 3 timmar efter lunch. Kul!
Något fel är det på min syster som ni ser, Loisa...

Mitt nya beroende...


Bokat & klart!

Yeyy, 9 juni åker jag till Turkiet 3 veckor tillsammans med min familj och Dellas familj! Vi bor på samma hotell också, längtar så sjukt mycket.. I sommras skulle vi också åkt men jag bestämmde att åka till Rhodos istället, något jag ångrar men samtidigt inte. Lärde mig riktigt mycket utav att vara i Rhodos 3 veckor!
Catty Garden

Börjar blogga igen

Idag på gymmet pratade jag och Eda om att börja blogga igen.. Hon bloggar själv och jag älskar hennes blogg, dock är inte hennes uppdatering världens bästa, men hon har lovat att bli bättre! (www.edaunel.blogg.se). Jag har ju bloggat i säkert 2-3 år tidigare men slutade sen innan jag började på Bernadotte. Men nu har jag lovat mig själv också att börja blogga igen! Känner bara att jag måste fixa till min design lite.. Har dock glömt hur man gör! Kommer mobil-blogga så ofta jag kan också.. Nu f*n ska jag lyckas!


RSS 2.0